Rotllets sorpresa

Ingredients

  • Un paquet d'"obleas"
  • 4 llesques de pa de motllo sense crosta
  • 16 talls de formatge havarti
  • 50 g de pernil dolç
  • 50 g de pernil salat
  • 50 g de sobrassada
  • Tomàquets per sucar
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Suquem les llesques de pa amb tomàquet i oli. Tallem cada llesca en quatre trossos allargats.
En cada oblea colocarem un tall de formatge, i un trosset del pa sucat.
Les acabarem d'omplir: unes amb el pernil dolç, unes altres amb el pernil salat i unes altres amb la sobrassada.
Les enrrotllem i les fregim amb oli.
Quan estiguin fetes les podem tallar pel mig, per tal de veure de què és cada una.

20min

Notes

Aquests rotllets queden molt divertits. Es poden menjar freds o calents i els podem posar de primer plat o per un pica-pica.
Si no els volem fer fregits, també els podem fer al forn, untats amb oli i pintats per sobre amb ou.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1038 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: