Rotllets de llenguado amb salsa de taronja i parmentier de patates violeta
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Parmentier de patates violeta (el trobareu a les meves receptes)
- Salsa de taronja (la trobareu a les meves receptes)
- Un llenguado de ració ( 300 grams aproximadament)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blanc
- Julivert picolat
1 racions
Utensilis
Una safata refractària
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Una espàtula metàl·lica plana
Quatre escuradents
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem el parmentier com explico a la meva recepta, i un cop fet el reservem.
Seguidament, fem la salsa de taronja com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, netegem el llenguado i en traiem quatre filets, els enrotllem i els fixem amb un escuradents perquè no es desfacin al coure'ls.
Un cop fets els rotllets, els fiquem en una safata refractària, els salpebrem i els reguem amb un raig d'oli d'oliva i un raig de vi blanc, i els blanquegem en el forn a 180º, uns set minuts, i ja els podrem retirar del forn i els reservem.
En el moment de muntar el plat, en el centre del plat amb la mànega pastissera fem un niu de parmentier, i al voltant del niu de parmentier en forma de creu, posem els quatre rotllets de llenguado sense els escuradents, els cobrim amb una mica de salsa de taronja,els espolsem amb una mica de julivert picolat, i ja els podrem servira taula.
1h 30min
Notes
Farem tants rotllets de llenguado com persones hi hagin a la taula.
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1277 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.