Braç de patata de la iaia Titi

Ingredients

  • (per a 2 persones) 4 patates
  • 2 tomàques
  • 2 cebes
  • 2 llaunes de tonyina
  • Maionesa

2 racions

Elaboració

En primer lloc, pelem les patates i les tallem en tacos, posant-les a bullir en una olla amb oli i sal, fins que estiguin toves i preparades per axafar.
En segon lloc, en una paella hi posem oli i hi afegim les cebes tallades a foc lent, quan trobem que ja estan "poxades", hi afegim les tomàques tallades i pelades en trossets petits.
Quan creguem que el sofregit de ceba i tomàca ja està apunt, apaguem el foc i hi afegim la tonyina tot remanant-ho.Ho reserbem.
Agafem una plàtara plana i hi coloquem film on hi col·locarem la patata axafada tot aplanant-ho amb una pala o cullera, hi afegim el sofregit i ho enrollem. Ho deixem refredar.
Enretirem el film, i hi posem la maionesa per sobre, cobrint el braç.
Ho reservarem a la nevera fins l'hora de presentar-lo a taula.

1h

Notes

Si pot posar olives, enxoves, pebrot i tomàquets xerry per sobre per una bona presentació.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2815 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: