Amanida tèbia de formatge de cabra
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un paquet d'amanida variada (ho trobarem als supermercats)
- Quatre rodanxes de formatge de cabra.
- Un paquet de beicon fumal a dauets.
- Un grapadet de nous.
- Un grapadet de pinyons.
- Un grapadet d'ametlles laminades.
- Una cullerada de mel.
- Sal, oli verge d'oliva, i vinagre de Mòdena.
4 racions
Utensilis
Plats individuals de servir.
Elaboració
Posaem en una paella una mica d'oli, les nous, els pinyons i les ametlles laminades, amb la cullerada de mel. Ho enrossirem i reservarem.
També enrossirem una mica el beicon a daus, i ho reservarem.
Prepararem la vinagreta amb un bon raig d'oli, sal i el vinagre de Mòdena. Ho reservarem.
Posarem en una paella amb una mica d'oli, els talls de formatge de cabra, i els marcarem lleugerament, per tal de calentar-los.
Posarem en plats individuals primer l'amanida, i per sobre els fruits secs i e beicon.
Ho ruixarem amb la vinagreta.
Finalment, hi posarem el formatge de cabra enmig, i ho servirem a continuació.
Podem decorar-ho amb unes tomaques xerri.
Podem també, posar-hi més rodanxes de formatge.
30min
Notes
Cal servir aquesta amanida així que hi posem el formatge per sobre, per tal que sigui tèbia.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3531 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.