Mitjana de vedella amb salsa d'anxoves

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una mitjana de vedella ( entrecot ), de 300 grams, per comensal
  • Oli d'oliva
  • Nata líquida per muntar
  • Sal
  • Conyac
  • Una llauna de filets d'anxova
  • Pebre negre en pols

1 racions

Elaboració

El primer que farem, sera la salsa d'anxoves : en el pot de la batedora elèctrica, ficarem :nata líquida, el pebre i uns deu filets d'anxova.
Ho passarem per la batedora, i ja tindrem la salsa feta.
A part, en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, fregirem la mitjana de vedella, al gust de cuit que vulguem. Després, tirarem un raig de conyac, i ho flamejem.
Seguidament, afegim la salsa d'anxoves i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més.
Posem la mitjana en el plat, i per sobre la mitjana, posem cinc filets d'anxova.
Seguidament, cobrim la mitjana amb la salsa d'anxova, i ja és llesta per servir a taula.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2682 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: