Mitjana de vedella amb salsa d'anxoves
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una mitjana de vedella ( entrecot ), de 300 grams, per comensal
- Oli d'oliva
- Nata líquida per muntar
- Sal
- Conyac
- Una llauna de filets d'anxova
- Pebre negre en pols
1 racions
Elaboració
El primer que farem, sera la salsa d'anxoves : en el pot de la batedora elèctrica, ficarem :nata líquida, el pebre i uns deu filets d'anxova.
Ho passarem per la batedora, i ja tindrem la salsa feta.
A part, en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, fregirem la mitjana de vedella, al gust de cuit que vulguem. Després, tirarem un raig de conyac, i ho flamejem.
Seguidament, afegim la salsa d'anxoves i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més.
Posem la mitjana en el plat, i per sobre la mitjana, posem cinc filets d'anxova.
Seguidament, cobrim la mitjana amb la salsa d'anxova, i ja és llesta per servir a taula.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2682 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.