Pit de pollastre a la Villeroi

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: França → En general, tot el païs
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pit de pollastre per comensal
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Beixamel
  • Tres ous batuts
  • Pa ratllat
  • Una ceba pelada, tallada per la meitat
  • Una branca d'àpi
  • Dues fulles de llorer
  • Farina

4 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua i sal, bullim : els pits de pollastre, el llorer, la ceba i l'àpi.
Quan és mig cuit, fem una beixamel, sumergim els pits de pollastre, i els posem en una safata, i els posem a congelar, unes 24 hores.
En el moment de fer-los, els pasem per : farina, els ous batuts, i el pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Després, els posem damunt un paper de cuina, i seguidament, ja els podrem servir, acompanyats de patates fregides.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1494 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: