Pit de pollastre a la Villeroi
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: França → En general, tot el païs
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un pit de pollastre per comensal
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Beixamel
- Tres ous batuts
- Pa ratllat
- Una ceba pelada, tallada per la meitat
- Una branca d'àpi
- Dues fulles de llorer
- Farina
4 racions
Elaboració
En un cassó amb aigua i sal, bullim : els pits de pollastre, el llorer, la ceba i l'àpi.
Quan és mig cuit, fem una beixamel, sumergim els pits de pollastre, i els posem en una safata, i els posem a congelar, unes 24 hores.
En el moment de fer-los, els pasem per : farina, els ous batuts, i el pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Després, els posem damunt un paper de cuina, i seguidament, ja els podrem servir, acompanyats de patates fregides.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1494 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.