Entrepa de bacallà esqueixat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Entrepà
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200grams de bacallà esqueixat, dessalat
- Una barra de pa (baguet)
- Un tomàquet madur
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
2 racions
Elaboració
Agafem la barra de pa, la tallem en dues meitats a lo ample, la obrim per la meitat i la posem en el plat.
Tallem el tomàquet per la meitat, i suquem el pa. Seguidament, escampem el bacallà esqueixat pel damunt, espolsem un xic de pebre negre, i per acabar, ho reguem amb un raig d'oli d'oliva, tapem l'entrepà, i ja ens el podem menjar.
Nota- el bacallà, és convenient tenir-lo un dia sencer en remull amb aigua freda, tot canviant-la tres vegades abans de fer l'entrepà, i eixugar-lo ben eixugat amb paper de cuina, abans de fer l'entrepà.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1556 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.