Ous a la Riojana
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → La Rioja
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit ous
- Tomàquet fregit de pot
- Quatre alls laminats
- Sal
- Oli d'oliva
- Pesols bullits
- 200 grams de xoriç ( xistorra ), tallats a rodelles
- Ví blanc
4 racions
Utensilis
Quatre cassoletes de terrissa, de mida mitjana.
Elaboració
En un cassó amb oli d'oliva, fregim : els alls i el xoriç. Seguidament afegim el tomàquet fregit, els pesols, i un raig de ví blanc. Quan ja és cuit, anem repartint-ho entre les quatre cassoletes. Després en cada cassoleta, esclatem dos ous, afegim un polsim de sal, i ho enfornem a 180º, fins que tot el conjunt, és ben cuallat, i ja ho podrem servir.
30min
Notes
Aquest plat, és ideal servir-lo amb un bò pa de pagès.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2740 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.