Ous a la Riojana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → La Rioja
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit ous
  • Tomàquet fregit de pot
  • Quatre alls laminats
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pesols bullits
  • 200 grams de xoriç ( xistorra ), tallats a rodelles
  • Ví blanc

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa, de mida mitjana.

Elaboració

En un cassó amb oli d'oliva, fregim : els alls i el xoriç. Seguidament afegim el tomàquet fregit, els pesols, i un raig de ví blanc. Quan ja és cuit, anem repartint-ho entre les quatre cassoletes. Després en cada cassoleta, esclatem dos ous, afegim un polsim de sal, i ho enfornem a 180º, fins que tot el conjunt, és ben cuallat, i ja ho podrem servir.

30min

Notes

Aquest plat, és ideal servir-lo amb un bò pa de pagès.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2740 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: