Crema de xampinyons
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de xampinyons naturals
- Una ceba picolada
- Sal
- Oli d'oliva
- Sis llesques de pa de motlle
- Nata líquida
- Nou moscada
- Puré de patata en pols
6 racions
Elaboració
Primerament, netegem ben bé els xampinyons, i els picolem ben picolats.
En un cassó amb oli d'oliva, els saltem una mica, i els reservem.
En una olla mitjana, fregim la ceba picolada, amb oli d'oliva. Qan és fregida, afegim la meitat dels xampinyons,tres cullerades soperes de puré de patata, i la quantitat d'aigua que vulguem, per fer la crema. Quan tot plegat és cuit, passem la batedora, i amb l'ajud d'un colador xinès, ho passem a l'olla hon acabarem de fer la crema.
Fem arrencar el bull a la crema, i hi afegim la resta de xampinyons, un toc de nata líquida, un polsim de nou moscada, ho corregim de sal, i ja la tindrem llesta per servir.
Agafem el pa de motlle, el tallem a quadrets, els fregim en una paella amb oli d'oliva, i els servirem com acompanyament de la crema.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1854 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.