Patates viudes amb ous bullits
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de patates pelades, i trencades ( no tallades )
- Sis ous bullits
- Una ceba picolada
- Dos alls pelats
- Dues fulles de llorer
- Tomàquet fregit de pot
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Pa fregit
- Julivert picolat
- Ametlles torrades, pelades
- Sal
- Safrà ( colorant )
- Aigua
6 racions
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada, els alls, el llorer, i un toc de tomàquet fregit. Quan és fregit, afegim un raig de ví blanc, i l'aigua necessaria, per coure les patates. A part, en un cassó, bullim els ous amb aigua i sal. Quan són cuits, els pelem, els tallem en dues meitats, i els reservem.
Seguidament, afegim les patates, i deixem que coguin. A part, fem una picada amb : un all, julivert, el pa fregit, un grapat d'ametlles torrades, i un polsim de colorant.
Ho afegim a la cassola, juntament amb els ous tallats per la meitat.
Deixem que cogui tot plegat, uns cinc minuts més, i ja les tenim a punt, per servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1610 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.