Coca de fredolics
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 got d'oli
- 1 got de llet
- 1 got de cervesa
- 6 gots de farina
- Sal
- 1 royal-llevat
- Rredrolics
- Alls
- julivert
- Pebre vermell
- sal i oli
- Llonganissa o arengada.
6 racions
Elaboració
Barregem tots els ingredients per fer la massa i quan no sens pegui la deixem reposar durant una hora, mentre netegem els fedrolics, trinxem els alls i el julivert.
Amb l'ajuda d'un corró estirarem la pasta en una llauna pel forn que segons la quantitat en sortiran dos o tres cocs.
Posarem els fedrolics ben amuntonats,l'all el julivert el pebre vermell la sal i l'oli i la llonganissa.
Tindrem el forn prèviament calent i a 2ooº i ho deixarem coure durant 30 minuts.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3024 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.