Pasta de full amb pomes (Estrudel)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Alemanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una planxa de pasta de full, de mida gran
  • Sucre
  • Dos ous batuts
  • 50 grams de pinyons
  • Quatre pomes del tipus golden
  • Aigua
  • Farina

4 racions

Elaboració

En un cassó, posem: aigua, sucre, i les pomes, pelades, tallades a trossos regulars. Quan són mig cuites, les traiem, les escorrem, i les reservem.
Estirem la pasta de full, i la punxem, Seguidament, la pintem amb ou batut, i després, escampem les pomes en el centre de la pasta de full. A continuació, dobleguem la pasta de full, i ho tanquem ben tancat.
Pintem pel damunt amb ou batut, escampem els pinyons, i ho espolsem amb força sucre.
Ho posem en el forn a 180°, fins que tot plegat, és ben rossejat.
Ho deixem refredar, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquest pastís, és originari d'Alemanya, i li diuen Estrudel. Però jo hi faig una petita variació (hi poso pinyons), i així, l'hi dono si cal, un caire més català.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1061 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: