Pasta de full amb pomes (Estrudel)
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Alemanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una planxa de pasta de full, de mida gran
- Sucre
- Dos ous batuts
- 50 grams de pinyons
- Quatre pomes del tipus golden
- Aigua
- Farina
4 racions
Elaboració
En un cassó, posem: aigua, sucre, i les pomes, pelades, tallades a trossos regulars. Quan són mig cuites, les traiem, les escorrem, i les reservem.
Estirem la pasta de full, i la punxem, Seguidament, la pintem amb ou batut, i després, escampem les pomes en el centre de la pasta de full. A continuació, dobleguem la pasta de full, i ho tanquem ben tancat.
Pintem pel damunt amb ou batut, escampem els pinyons, i ho espolsem amb força sucre.
Ho posem en el forn a 180°, fins que tot plegat, és ben rossejat.
Ho deixem refredar, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Aquest pastís, és originari d'Alemanya, i li diuen Estrudel. Però jo hi faig una petita variació (hi poso pinyons), i així, l'hi dono si cal, un caire més català.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1061 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.