Lletons de xai, fregits amb alls
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de lletons per persona
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Quatre alls pelats, làminats
1 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa mitjana
Uns estalvis
Elaboració
En una cassola de terrisa amb oli d'oliva, fregim: els lletons salpebrats, i els alls làminats. Tapem la cassola, perque els lletons, quan és fregeixen, espateguen.
Quan els lletons són dauradets, ja els podem servir en la mateixa cassola, amb un plat de fusta a sota, perqué no cremi.
30min
Notes
Farem tantes cassoletes, com persones seguin a taula.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6376 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.