Cocotxes de bacallà amb romesco, a l'estil de Cambrils
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de cocotxes de bacallà, dessalades
- Sis cullerades de salsa romesco ( esà en les meves receptes )
- Fumet de peix ( està en les meves receptes )
- Conyac
- 200 grams de fesols del ganxet, cuits
- Julivert, molt picolat
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera metàlica
Elaboració
En una cassola marinera, posem un bon raig de conyac, i l'encenem.
Quan ja s'ha apagat, afegim el romesco, i el fumet de peix, i anem remenant amb el batedor de varetes. Tot seguit, afegim les cocotxes en cru, i a foc baix, deixem que es coguin uns cinc minuts. Seguidament, posem els fesols, i deixem que cogui tot plegat, cinc minuts més.
A punt de treure-ho a taula, ho espolsem amb el julivert picolat, corregim de sal, si cal, i ja ho podrem servir.
40min
Notes
Si aquesta recepta, l'anomeno a l'estil de Cambrils, és perqué en aquesta població de la Costa Daurada, quasibé tots els restaurants, en el romesco de peix, hi posen fesols del ganxet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1149 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.