Lassanya de botifarra negre
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 12 plaques de lassanya
- Farsa de botifarra negre ( està en les meves receptes )
- Sal
- Formatge ratllat
- Mantega
- Salsa Aurora
- Aigua
4 racions
Elaboració
En una cassola amb aigua, sal i mantega, bullim les plaques de la pasta per lassanya.
Quan són cuites al " dente ", les posem en aigua freda, i les escorrem.
En cassoletes individuals, posem : en el fons, una mica de salsa Aurora, seguidament, una placa de pasta, després amb l'ajud d'una mànega passtissera, omplim amb farsa de botifarra.
Anem fent capes alternatives, fins arribar al capdemunt ( fem tres capes ).
Ho cobrim amb la salsa Aurora, ho espolsem amb formatge ratllat, i hi posem dues nous de mantega, perqué quedi més suau al gratinar-se.
Un cop gratinades, ja les podrem servir a taula, amb un plat a sota, per no cremar-se.
40min
Notes
La salsa Aurora, és una beixamel amb ceba, i quan la tenim llesta, hi posem un toc de tomàquet fregit.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1134 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.