Lassanya de botifarra negre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 plaques de lassanya
  • Farsa de botifarra negre ( està en les meves receptes )
  • Sal
  • Formatge ratllat
  • Mantega
  • Salsa Aurora
  • Aigua

4 racions

Elaboració

En una cassola amb aigua, sal i mantega, bullim les plaques de la pasta per lassanya.
Quan són cuites al " dente ", les posem en aigua freda, i les escorrem.
En cassoletes individuals, posem : en el fons, una mica de salsa Aurora, seguidament, una placa de pasta, després amb l'ajud d'una mànega passtissera, omplim amb farsa de botifarra.
Anem fent capes alternatives, fins arribar al capdemunt ( fem tres capes ).
Ho cobrim amb la salsa Aurora, ho espolsem amb formatge ratllat, i hi posem dues nous de mantega, perqué quedi més suau al gratinar-se.
Un cop gratinades, ja les podrem servir a taula, amb un plat a sota, per no cremar-se.

40min

Notes

La salsa Aurora, és una beixamel amb ceba, i quan la tenim llesta, hi posem un toc de tomàquet fregit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1134 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: