Arròs de Primavera
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'arròs bomba
- Sal
- 200 grams de formatge fresc
- Vuit rodelles de pinya de pot
- Una llauna petita de blat de moro
- 100 grams d'olives negres sense pinyol
- 100 grams d'olives verdes, sense pinyol
- 200 grams de pernil salat, tallat a brunesa menuda
- Dos ous bullits, pelats
- Enciam tallat a juliana menuda (a gust de cadascú)
- Salsa rosa
- Aigua
4 racions
Elaboració
Primer de tot, en un cassó amb aigua i sal, bullim l'arròs. Quan és cuita, la passem per aigua freda, i l'escorrem. La posem en un atuell, i ho reservem.
En un cassó, amb aigua i sal, bullim dos ous, i quan són cuits, els pelem, i els tallem en dues meitats, i els reservem. A part fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta la guardem a la nevera.
En l'atuell on tenim l'arròs, barregem : les dues classes d'olives, el pernil, el blat de moro, l'enciam, la pinya ben picolada, i el formatge fresc, tallat a quadrets menuts.
Tot seguit, afegim la salsa rosa, ho barregem ben barrejat, i ho posem en una safata ben bonica, per servir-ho a taula.
Hi donem una forma més o menys bonica, amb l'ajud d'una espàtula, i seguidament, ratllem els ous, pel damunt perquè quedi més decorativa, i ja la podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: Cister Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2582 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.