Perles de meló amb oporto
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig meló, de dos quilos, aproximadament
- Sucre
- Mig litre de ví de oporto
6 racions
Utensilis
Sis copes tipus gelat, no gaire grans.
Un aparell per fer boles, per la fruita.
Elaboració
Agafem l'estri per fer boles, i anem posant-hi deu boles en cada copa.
Un cop tenim les sis copes amb les boles, espolsem amb sucre, i tot seguit, les omplim fins a un quart de copa, amb ví de oporto.
Les posem a la nevera una estona abans, i ja les tenim llestes per les postres. ! bon profit¡
30min
Notes
De mig meló, en podem treure aproximadament, 60 boles.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1863 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.