Perles de meló amb oporto

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig meló, de dos quilos, aproximadament
  • Sucre
  • Mig litre de ví de oporto

6 racions

Utensilis

Sis copes tipus gelat, no gaire grans.
Un aparell per fer boles, per la fruita.

Elaboració

Agafem l'estri per fer boles, i anem posant-hi deu boles en cada copa.
Un cop tenim les sis copes amb les boles, espolsem amb sucre, i tot seguit, les omplim fins a un quart de copa, amb ví de oporto.
Les posem a la nevera una estona abans, i ja les tenim llestes per les postres. ! bon profit¡

30min

Notes

De mig meló, en podem treure aproximadament, 60 boles.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1863 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: