Gambetes a l'allet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Remenat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de gambes pelades congelades, de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Quatre alls pelats, laminats
- Dos bitxos petits,(caienes)
- Sal
- Conyac
1 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa amb tapa, mitjana.
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim els alls, i el bitxo. Tot seguit, afegim les gambes, i corregim de sal.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim una mica de conyac, i ho flamegem.
Deixem que acabi de coure uns cinc minuts amb la cassola tapada, i seguidament, ja ho podrem servir a taula, amb un plat a sota, per no cremar-nos.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2680 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.