Rogers farcits amb espinacs, gambetes i cansalada fumada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Milanesa
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Vuit rogers de mida mitjana filetejats
- Setze tires de cansalada fumada
- 500 grams d'espinacs congelats
- 300 grams de gambetes pelades
- Oli d'oliva
- Una ceba picolada
- Sal
- Aigua
4 racions
Utensilis
Una safata plana metal·lica per anar al forn
Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una escorredora
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem els espinacs i quan són mig cuits, els escorrem i els reservem. Tot seguit en una paella amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, les gambetes i els espinacs picolats amb l'ajud d'un ganivet.
Seguidament, agafem els filets de roger, els posem amb la pell a sota en la safata per anar al forn, els omplim amb la barreja d'espinacs, gambes i ceba fregida, i amb l'altre filet, ho tapem. Tot seguit, els emboliquem amb dues tires de cansalada i els fiquem en el forn a 180º, durant dotze minuts, i ja els podem treure del forn. Seguidament, els fiquem a la safata de porcellana blanca, i ja els podrem treure a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1082 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.