Barca de meló amb pernil
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quart de meló de mida mitjana
- Cinc talls de pernil serrà
- Dues cireres confitades
- Una rodanxa de taronja
1 racions
Utensilis
Un escuradents
Elaboració
Agafem el quart de meló, i amb un ganivet ben fi, el tallem a lo llarg, sense arribar al final. Tot seguit, fem talls a lo ample, d'un dit d'amplada.
Seguidament, fem un mascaró de popa, amb la rodanxa de taronja, la senyera, i una cirera confitada. A continuació, separem els talls de meló, i anem posant entre mig, els talls de pernil salat. Per acabar, posem una cirera, com a mascaró de proa.
Un cop fet això, ja ho tenim llest per servir a taula.
30min
Notes
Com a guarnició, podem posar una bandereta amb la Senyera de Catalunya.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7801 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.