Garrí al forn
Categoria:
Carns
Estació: hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Garrí de dos mesos i aproximadament i de 3 o 4 kgs. de pes. Cansalada viada, sal, oli, pebre,alls, herbes( farigola, julivert) vi sec.
4 racions
Utensilis
Safata pel forn i res més.
Elaboració
Posar a macerar durant 24 hores, fregant tot el garrí amb els alls. Afegir-hi per sobre all trinxat, julivert, oli, sal, vi y una mica de pebre. Passades les 24 hores, espolsar bé i posar el garrí en una plata per el forn i en la plata fer-hi un llit de cansalada viada, posar el garrí a sobre i posar-ho al forn a 210 graus fins que es vegi cuit i torrat, (aprox, 1 hora)
1h 30min
Notes
És molt sencill de fer i de preparar
Etiquetes: Nadal Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6014 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.