Llobarro al forn, farcit de marisc
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Dos llobarros, ( lubinas ), de racció, ( de 300 a 400 grams cadasquú)
- Patates a lo pobre, ( està en les meves receptes )
- Cent grams de gambes pelades
- Sis varetes de delicies de mar
- Cent grams de musclos sense closca
- Una ceba picolada
- Tres alls picolats
- Dues fulles de llorer
- Tomàquet fregit de pot
- Ví blanc
- Farina
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
2 racions
Elaboració
Primer de tot, netegem els llobarros, i els filetegem en dues meitats, i els reservem.
En un cassó amb oli d'oliva, posem a fregir : la ceba picolada, els alls picolats, el llorer, les gambes picolades amb el ganivet, les varetes de mar, i els musclos també ben picolats, amb el ganivet. Quan tot plegat és mig fregit, afegim un raig de tomàquet fregit, un raig de ví blanc, i ho espolsem amb una mica de farina.
Quan tota la farsa, és ben cuita, la traiem i la reservem, retirant el llorer.
En la safata per anar al forn, fem dos llits amb les patates a lo pobre, i hi posem un dels filets de llobarro, amb la pell a sota. Tot segui, omplim el llobarro amb la farsa, i després ho tapem amb l'altre meitat. Un cop disposats els llobarros en la safata, els salpebrem, els reguem amb ví blanc, oli d'oliva, i els enfornem a 180º, aproximadament, uns quinze minuts, i ja els tindrem llestos per servir.
40min
Notes
Aquesta recepta, també la podem fer amb Orada, en comptes de Llobarro.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2287 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.