Macarrons amb tonyina
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de macarrons
- Dos cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Una ceba picolada
- Tres alls láminats
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Oli d'oliva
- Dues llaunes de tonyina amb oli, ( de mida mitjana )
- Ví blanc
- Formatge ratllat
4 racions
Elaboració
En una cassola, amb oli d'oliva fregim : la ceba, els alls i el llorer. Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet i un raig de ví blanc, i deixem que cogui tot plegat. A continuació afegim la tonyina ben esmicolada, i corregim de sal.
A part bullim els macarrons amb : aigua, sal, i un raig d'oli d'oliva. Quan els macarrons són cuits al " dente ", els escorrem, i els afegim a la cassola amb la salsa de la tonyina.
Hi donem unes voltes, i ho deixem coure tot plegat deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula, acompanyats de formatge ratllat.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4744 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.