Farnat de fruites ( macedonia )

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un meló de mida petita, ( Cantaloup, Galia, o " piel de sapo ")
  • Un quart de síndria sense llavors
  • Tres prèssecs de vinya
  • Dues pomes Golden
  • El suc de dues llimones ( colat)
  • Cent grams de sucre
  • Un raig de Cointreau
  • Suc de taronja ( de pot)
  • Suc de pinya ( de pot)

2 racions

Utensilis

Un estri per fer boletes de fruites.

Elaboració

Primer de tot, agafem el meló, ( del tipus que sigui), i el tallem en dues meitats a lo ample, i retirem totes les llavors, amb l'ajud de una cullera.
Seguidament, escapsem les puntes del meló, perquè s'aguanti dret, i tot seguit, l'anem buidant tot fent boletes, i posant-les en un bol.
Anem fent el mateix amb la síndira, i amb la resta de fruites, un cop pelades.
Tot seguit, afegim els sucs, el sucre, i el Cointreau, i ho barregem tot ben barrejat, i ho fiquem en el frigorific, fins l'hora de servir-ho.
En el moment de treure-ho a taula, omplim cada meitat de meló amb les boletes de fruita, i una mica del suc, i clavem l'ombrel-la a la vorera del meló, i ja ho podem servir.

40min

Notes

Com a decoració, podem posar una ombel-la de paper clavada a la vorera del meló.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

928 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: