Farnat de fruites ( macedonia )
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un meló de mida petita, ( Cantaloup, Galia, o " piel de sapo ")
- Un quart de síndria sense llavors
- Tres prèssecs de vinya
- Dues pomes Golden
- El suc de dues llimones ( colat)
- Cent grams de sucre
- Un raig de Cointreau
- Suc de taronja ( de pot)
- Suc de pinya ( de pot)
2 racions
Utensilis
Un estri per fer boletes de fruites.
Elaboració
Primer de tot, agafem el meló, ( del tipus que sigui), i el tallem en dues meitats a lo ample, i retirem totes les llavors, amb l'ajud de una cullera.
Seguidament, escapsem les puntes del meló, perquè s'aguanti dret, i tot seguit, l'anem buidant tot fent boletes, i posant-les en un bol.
Anem fent el mateix amb la síndira, i amb la resta de fruites, un cop pelades.
Tot seguit, afegim els sucs, el sucre, i el Cointreau, i ho barregem tot ben barrejat, i ho fiquem en el frigorific, fins l'hora de servir-ho.
En el moment de treure-ho a taula, omplim cada meitat de meló amb les boletes de fruita, i una mica del suc, i clavem l'ombrel-la a la vorera del meló, i ja ho podem servir.
40min
Notes
Com a decoració, podem posar una ombel-la de paper clavada a la vorera del meló.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
928 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.