Aperitiu de cap i pota
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de cap i pota
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vinagre de Mòdena
- Oli d'oliva
- Mostassa
- Suc de llimona
2 racions
Elaboració
Primer de tot, tallem la cap i pota en quadrets menuts, i els posem en un plat.
Seguidament, amb l'ajud del batedor de varetes, muntem la següent vinagreta: un polsim de sal, un polsim de pebre negre, un raig de suc de llimona, un punt de mostassa, una mica de vinagre de Mòdena, i un bon raig d'oli d'oliva.
Tot seguit, anem remenant amb el vatedor, fins que tenim una vinagreta ben emulsionada.
A continuació, ho afegim a la cap i pota, i ja ho tenim llest, per fer l'aperitiu, acompanyat d'un bon vermut de Reus, !! que vagi de gust !!.
30min
Notes
Encara que ens pugui semblar una mica rar, com que la cap i pota, ja la venen bullida, ens la podem menjar directament, després de comprar-la.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1456 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.