Macedonia de fruites de tardor

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 poma
  • 1 pera
  • 1 plàtan
  • 1 présec
  • 150 gr.de maduixes
  • 100 gr. de raïm blanc
  • 100 gr. de raïm rosat
  • 1 copa de moscatell o vi dolç
  • Suc de llimona

Elaboració

Netejar el raïm, les maduixes i tallar-les per la meitat, reservar. Pelar el plàtan i tallar-lo a rodanxes. Pelar i tallar el présec, la pera i la poma a cuadradets (per sobre la poma tirar una mica de suc de llimona per que no s'oxidi)
Barrejar tots els ingredients en un bol, afegir el vi dolç i deixar-ho reposar a la nevera tapat amb film transparent una mitja hora abans de servir.

15min

Notes

Podeu afegir troços de nous o pinyons, i queda una recepta 5 estrelles.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2950 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: