Puding de peres

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de llet sencera
  • 250 grams de sucre
  • Set ous sencers
  • Una pell de taronja
  • Una pell de llimona
  • Una branca de canyella
  • Set ous sencers
  • Aigua
  • Tres fulls de paper de diari
  • Quatre peres, tipus Conference
  • Caramel líquid
  • Pastes seques,( croisants, madalenes, galetes, o pa de motlle, etc..)
  • Qualsevol liquor,( aromes de Montserrat, Ratafia, Chartreuse, etc..)

10 racions

Utensilis

Una pudinera
Una safata fonda, pel forn

Elaboració

Primer de tot, posem a bullir el litre de llet, amb: 200 grams de sucre, la pell de taronja, la pell de llimona, i la branca de canyella. Tot seguit, deixem que refredi abans d'afegir els ous. A part, en un cassó amb un dit d'aigua, i 50 grams de sucre, posem les peres sense cor, pelades, i tallades a trossos més aviat petits.
Quan les peres són més aviat toves, les reservem.
Seguidament, muntem la pudinera. En el fons, posem caramel líquid, seguidament, esmicolem les pastes que siguin, i les emborratxem amb el liquor que tinguem.
Tot seguit, afegim les peres, i la llet barrejada amb set ous sencers, passats per la batedora elèctrica.
Un cop plena la pudinera, la posem a la safata per anar al forn, amb uns fulls de paper de diari, i omplim amb aigua, fins a tres quarts de pudinera, i ho enfornem a 180º, durant 50 minuts, fins que és cuit.
Deixem refredar, i ho posem a la nevera, fins el moment de servirho a taula.

1h 15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: