Puding de peres
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Púding
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un litre de llet sencera
- 250 grams de sucre
- Set ous sencers
- Una pell de taronja
- Una pell de llimona
- Una branca de canyella
- Set ous sencers
- Aigua
- Tres fulls de paper de diari
- Quatre peres, tipus Conference
- Caramel líquid
- Pastes seques,( croisants, madalenes, galetes, o pa de motlle, etc..)
- Qualsevol liquor,( aromes de Montserrat, Ratafia, Chartreuse, etc..)
10 racions
Utensilis
Una pudinera
Una safata fonda, pel forn
Elaboració
Primer de tot, posem a bullir el litre de llet, amb: 200 grams de sucre, la pell de taronja, la pell de llimona, i la branca de canyella. Tot seguit, deixem que refredi abans d'afegir els ous. A part, en un cassó amb un dit d'aigua, i 50 grams de sucre, posem les peres sense cor, pelades, i tallades a trossos més aviat petits.
Quan les peres són més aviat toves, les reservem.
Seguidament, muntem la pudinera. En el fons, posem caramel líquid, seguidament, esmicolem les pastes que siguin, i les emborratxem amb el liquor que tinguem.
Tot seguit, afegim les peres, i la llet barrejada amb set ous sencers, passats per la batedora elèctrica.
Un cop plena la pudinera, la posem a la safata per anar al forn, amb uns fulls de paper de diari, i omplim amb aigua, fins a tres quarts de pudinera, i ho enfornem a 180º, durant 50 minuts, fins que és cuit.
Deixem refredar, i ho posem a la nevera, fins el moment de servirho a taula.
1h 15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
937 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.