Espardenya de Pagès, amb lluç fregit

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llesca de pa de Pagès de mig, ( D.O. pa català )
  • Tres rodanxes de lluç fregit, del dia abans
  • Un all pelat
  • Un tomacó
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Agafem la llesca de pa, la torrem, hi fregem l'all, i el tomacó, i ho reguem amb l'oli d'oliva. Seguidament, esqueixem el lluç pel damunt de la torrada, i ja la podrem servir a taula.

30min

Notes

Aquesta llesca, es fa sobretot, per aprofitar el lluç sobrant del dia abans.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2059 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: