Estofat de Salmó, amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llom de Salmó, fresc
- Un pot, de polpa de pebrots xoricers
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats
- Dues fulles de llorer
- Un pebrot verd
- Sofregit de tomàquet,( està en les meves receptes)
- Fumet de peix,( està en les meves receptes)
- Ví blanc
- Oli d'oliva
- Sal
- Sis patates grosses, pelades, trencades,( no tallades)
6 racions
Elaboració
Primer de tot, netegem el Salmó, l'hi traiem les espines que pugui tenir, el tallem a tacs regulars, i el reservem. Tot seguit, pelem i trossejem les patates, i les deixem en aigua, fins el moment de fer-les servir.
A continuació, en una cassola amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, el pebrot verd picolat, els alls pelats, i les dues fulles de llorer.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim el tomàquet, i dues cullerades soperes, de polpa de pebrots xoricers, i un raig de ví blanc. Tot seguit, afegim la quantitat de fumet que necessitem per coure el Salmó, i les patates, ho corregim de sal, i deixem que cogui, fins que és cuit. Tot seguit, retirem el llorer, i ho passem per la batedora elèctrica, i ho colem amb el colador xinès, passant-ho a la cassola on farem l'estofat.
Quan ja torni a arrencar el bull, afegim les patates, i quan siguin mig cuites, afegim el Salmó, corregim de sal, ( si cal), i ja ho podrem servir en la mateixa cassola. Penseu que el Salmó, ha de quedar melós, i no massa cuit. !! bon profit !!
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3156 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.