Dàtils amb bacó, farcits de botifarra negre
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 30 dàtils, sense pinyol
- 30 tires de bacó fumat, tallades ben primes
- Farsa de botifarra negre,( està en les meves receptes)
- 15 escuradents, tallats en dues meitats
- Oli d'oliva
6 racions
Elaboració
Agafem els dàtils, el obrim per la meitat, i amb l'ajud d'un ganivet petit, els buidem una mica. Seguidament, amb l'ajud de la mànega pastissera, els farcim amb una tira de botifarra negre. Tot seguit, els emboliquem amb una tira de bacó , i hi clavem mig escuradents, perquè no s'obrin al fragir-los.
En una paella amb oli d'oliva, els fregim fins que el bacó, és rostillonet, i ja els podrem servir en una safata ben bonica, com aperitiu, i !! bon profit !!.
40min
Notes
Aquest, és un aperitiu molt original, i escaient, per les festes que ens trovem.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1288 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.