Galets farcits de carn, gratinats amb beixamel
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Setze galets de mida molt gran, (quatre per persona).
- Sal
- Aigua
- Mantega
- Formatge ratllat parmesà
- Salsa Bolonyesa
- Salsa beixamel
4 racions
Utensilis
Quatre plats plans de porcellana
Una mànega pastissera.
Una aranya, per remenar els galets
Una safata refractària
Elaboració
Primer de tot, en una cassola amb aigua, un polsim de sal, i un toc de mantega, bullim els galets amb molt de compte que no es trenquin, amb l'ajud d'una aranya.
Un cop cuits, els refredem sota el raig de l'aixeta, i els reservem.
Tot seguit, posem una mica de beixamel en el fons de la safata refractària, i amb l'ajud de la manega pastissera, anem farcint els galets amb la bolonyesa, i els posem a la safata refractària.
Seguidament, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb formatge ratllat, els hi posem una nou de mantega, i els gratinem en el forn a 180º, fins que són daurats, i ja els podrem servir a taula, amb plats individuals.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3322 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.