Salsa de Magrana
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues magranes grosses
- Mitja ceba picolada
- Oli d'oliva
- Sal
- Demi- Glace,( pot ser en pols)
- Una copa de vi de Missa, o Porto
- Brou de pollastre casolà
- Farina de blat( Maizena )
6 racions
Utensilis
Un vatedor de varetes.
Un colador xinès.
Un colador fí
Una espàtula de plàstic
Elaboració
Primer de tot, desgranem les magranes, i les posem en un cassó amb oli d'oliva, juntament amb la ceba picolada. Quan són mig fregides, afegim el ví de misa, i deixem reduïr.
Tot seguit, afegim el brou necesari, per la quantitat de salsa que vulguem fer, juntament amb una cullerada de demi-glace. Quan tot el conjunt és cuit, ho pasem per la batedora elèctrica amb l'ajud del colador xinès i tot seguit, ho posem en un altre cassó, amb l'ajud d'un colador fí, a foc baix.
Anem remenant-ho amb el batedor de varetes, ho corregim de gust i de sal, i si cal espessir-ho, afegim una mica de maizena amb aigua freda, i ja tindrem la salsa de magrana, llesta per fer servir.
40min
Notes
Aquesta salsa, és ideal per acompanyar, tant les carns de porc, com la carn d'ànec.
Si no és temps de magranes, la podem desgranar i guardar els grans en una bossa en el congelador, fins el moment de fer-ho servir.
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3438 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.