Pa miracle
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pa
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 175 ml.de aigua.
- 20 ml.de oli.
- 310 gr.de farina de força.
- 7 gr.de llevat en pols.
- 7 gr. de sal.
- Un bol de Pyrex amb la tapa de vidre.
4 racions
Elaboració
Si teniu una paníficadora o un robot us pot facilitar la feina del pastat,i si no la teniu en un bol gran podeu fer la massa .
Heu de posar els ingredients per aquest ordre que jo us dic..
El primer és posar l'aigua, seguidament l'oli, el llevat,la farina i finalment la sal, que la posareu fent un foradet en la farina,una cosa molt important..la sal mai ha de tocar el llevat..si ho fem amb maquina trigarem 10 minuts i si ho fem a mà 15 a 18 minuts.
Passat aquest temps la traurem de la panificadora i posarem farina en una taula i anirem recollint la massa d'a baix cap amunt fins que fem una bola com més rodona millor.
Deixarem la bola per uns minuts damunt de la taula, seguidament posarem unes gotes d'oli a la tapa i bol de Pyrex.. ho untarem molt bé per tots costats,també li tirarem farina al bol i la tapa així evitarem que no s'anganxi.
La bola de massa la posarem a la tapa del bol, seguidament li farem uns talls com vulguem amb un ganivet, cutter o fulla d'afaitar, això si han de ser profunds, jo no els vaig fer i no es noten gens, tapem i ho fiquem al forn en fred durant 45 minuts a 200º passat aquest temps ho traurem del bol i ho deixarem refredar en una reixeta.
45min
Notes
Realment és un pa que està molt bo...animar-vos a fer-ho és molt fàcil.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2649 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.