Pa miracle

Ingredients

  • 175 ml.de aigua.
  • 20 ml.de oli.
  • 310 gr.de farina de força.
  • 7 gr.de llevat en pols.
  • 7 gr. de sal.
  • Un bol de Pyrex amb la tapa de vidre.

4 racions

Elaboració

Si teniu una paníficadora o un robot us pot facilitar la feina del pastat,i si no la teniu en un bol gran podeu fer la massa .
Heu de posar els ingredients per aquest ordre que jo us dic..
El primer és posar l'aigua, seguidament l'oli, el llevat,la farina i finalment la sal, que la posareu fent un foradet en la farina,una cosa molt important..la sal mai ha de tocar el llevat..si ho fem amb maquina trigarem 10 minuts i si ho fem a mà 15 a 18 minuts.
Passat aquest temps la traurem de la panificadora i posarem farina en una taula i anirem recollint la massa d'a baix cap amunt fins que fem una bola com més rodona millor.
Deixarem la bola per uns minuts damunt de la taula, seguidament posarem unes gotes d'oli a la tapa i bol de Pyrex.. ho untarem molt bé per tots costats,també li tirarem farina al bol i la tapa així evitarem que no s'anganxi.
La bola de massa la posarem a la tapa del bol, seguidament li farem uns talls com vulguem amb un ganivet, cutter o fulla d'afaitar, això si han de ser profunds, jo no els vaig fer i no es noten gens, tapem i ho fiquem al forn en fred durant 45 minuts a 200º passat aquest temps ho traurem del bol i ho deixarem refredar en una reixeta.

45min

Notes

Realment és un pa que està molt bo...animar-vos a fer-ho és molt fàcil.


Recepta de cuina de Pa miracle

Pa miracle

Recepta de cuina de Pa miracle

Aquest és l'aspecte del meu pa miracle dos

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2786 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: