Favetes Babi, amb alls tendres, i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un quilo de faves babi, naturals, o congelades
  • Un manat d'alls tendres
  • Un got de ví blanc
  • Un got d'aigua mineral
  • Sal
  • Tres talls de cansalada de panxeta
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una cassola, posem a fregir la cansalada de panxeta, tallada a trossos molt menuts.
Quan és ben fregida, afegim els alls tendres tallats a trossos.
Quan tot el conjunt és fregit, afegim: les faves, l'aigua, i el ví blanc.
Espolsem amb un xic de sal, tapem la cassola, i deixem que cogui tot plegat a foc moderat, fins que les faves són cuites, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1480 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: