Pebrots del piquillo farcits de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 o 14 Pebrots del piquillo
- 250 g de Bacallà desalat i esmicolat
- 1 1/2 cullerades de farina
- 200 ml de llet
- 3 grans d'all
- Oli, julivert i sal
- Salsa
- 3 pebrots verds (tipo Italia)
- 1 ceba petita
- 100 ml d'aigua
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Pica la ceba i els pebrots i coure'ls en una cassola amb oli. Assaonar i, quan agafin color, afegiu-hi l'aigua i deixeu-ho reduir 4 minuts a foc fort. Tritureu-ho i passeu-ho per el colador xines.
Piqueu els alls i fregiu-los amb una mica d'oli. Abans que agafin color, afegiu-hi el bacallà i renemeu-ho. Afegiu-hi la farina, remeneu-ho i aboqueu-hi la llet sense deixar de remenar. Empolseu-ho amb julivert picat i mirar de sal.
Deixeu-ho refredar i ompliu els pebrots. Poseu-los en una font de forn, unteu-los amb oli i coeu-los al forn a 160ºC durant 5 minuts.
Poseu un cullerot de salsa al fons del plat i damunt els pebrots.
30min
Notes
Poseu acompanyar aquest plat amb una tassa d'arròs bullit blanc.
Aquest plat es por servir calent o del temps.
Mireu que la salsa us quedi ni massa clara ni massa espessa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
981 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.