Estofat de calamars
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 g de calamars
- 1 ceba picada
- 3 grans d'all picats
- 1 branqueta de farigola
- 1 llauna de tomàquets picats de 500 g
- 150 ml de vi negra
- 300 ml d'aigua
- Julivert picats, oli i sal
4 racions
Elaboració
Netegeu i trossejeu els calamars. Calenteu oli en una cassola. Incorporeu-hi els calamars i coeu-los a foc mitja, remenant-ho de tant en tant, fins que estiguin una mica daurats.
Baixeu el foc i afegiu-hi la ceba, l'all i la farigola. Ofegueu-ho dutant uns 5 minuts, fins que estiguin tendres.
Afegiu-hi els tomàquets, el vi i l'aigua i remeneu-ho. Deixeu-ho coure uns 30 minuts.
Empolseu-ho amb el julivert picat
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2863 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.