Flam d'esparregs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 llauna d'esparregs blancs
  • 6 ous
  • 1 vas de llet
  • 1vas de l'aigua dels esparregs
  • Sal i pebre blanc
  • Maionesa

4 racions

Elaboració

Batre els ous amb un polsim de pebre blanc, la llet i l'aigua dels esparregs
Tallar els esparregs a troçets i afegir al batut d'ous.
Untar un motlle amb mantega, posari el preparat i coure al bany maria.
Servir fred amb maionesa.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1003 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: