Empedrada de bacallà
Estació: tardor
Ingredients
- 600 g de bacallà
- 800 g tomàquets verds
- 100 g pebrot en vinagre
- 250 g de mongetes seques
- 2 sebes mitjanes
- 4 ous durs
- 8 sebes tendres
- 1 branqueta de julivert picat
- 2 1/2 dl. d'oli
- Vinagre
- Pebre
Elaboració
Esqueixeu el bacallà i deixeu-lo 5 hores en remull.
Talleu els tomàquets a grills, i les cebes mitjanes a tires.
Bulliu les mongetes i deixeu-les refredar.
Escorreu bè el bacallà i afeiu hi el tomàquet, la ceba, l'oli i unes gotes de vinagre i pebre al gust de cada escù.
Col-loqueu-ho tot en una cassola de fang i afegiu-hi el pebrot en vinagre en bocins, les cebes tendres talladas en cuatre trossos i un ou dur.
Afeigiu-hi un pessic de julivert picat i una mica d'oli.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2006 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.