Plum cake de coco

Ingredients

  • 150 g de farina
  • 100 g de coco ratllat
  • 100 g de sucre
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 3 ous
  • 1 iogur natural
  • 15 cireres confitades
  • 70 g de mantega
  • Sucre glas per empolsar

6 racions

Elaboració

Fondre la mantega i deixeu-la refredar una mica.
Renteu les cireres i axugeu-les amb paper de cuina, talleu-les per la meitat i enfarineu-les.
Poseu la farina, el llevat, el sucre i el coco en un bol, els ous batuts, la mantega fosa i el iogur.
Treballeu-ho fins obtenir una massa sense grumolls, afegiu-hi les cireres.
Unteu amb margarina un motlle de cake amb paper al fons també untat i empolsat amb farina.
Aboqueu-hi el preparat i poseu-lo al forn a 180ºC durant 45 a 50 minuts.
Desmotlleu-lo quan estigui tebi sobre una reixeta i deixeu-lo refredar.
Empolseu-lo amb sucre glas

1h

Notes

Tots el plums cakes, tenen que rebentar-se de sobre com un llunguet, aixó vol dir que está cuit de dins


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2257 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: