Lloms de lluç amb calamars
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 4 lloms de lluç gruixuts
- 250 g de calamars
- 1 cebaç1 gra d'all
- 1 fulla de llorer
- 1 pot de tomàquet fregit de 300 g
- Oli, farina, sal i julivert
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli, sofregiu la ceba tallada a daus petits, l'all picat i el llorer. Quan estigui estovada, afegiu-hi els calamars tallats a quadrets. Remeneu-ho, i finalment poseu-hi el tomàquet. Deixeu-ho coure una estona.
Passeu el lluç per farina i fregiu-lo.
Incorporeu-lo a la cassola i deixeu-lo coure uns 10 minuts perquè agafi gust de la salsa, poseu-hi sal i un mica de caldo de peix o aigua si la salsa queda massa espessa.
Empolseu-lo amb el julivert picat.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2550 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.