Crema de pernil
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300g de pernil ibèric
- 2cebes
- 1porro
- 150g de patates pelades
- Mig got de vi blanc
- 1 l de brou de carn
- 4llesques de pa del dia abans
- Julivert picat
4 racions
Elaboració
Peleu i piqueu la ceba i el porro,i fregiu-los a poc a poc.
Afegiu-hi les patates tallads ben petites,el pernil i el got de vi i coeu-ho una mica.
Seguidament afegiu-hi el brou,que ha de bullir durant uns 30 minuts.
Talleu el pa petit en daus i fregiu-los amb una mica d'oli.
Serviu la crema en bols individuals amb el pa fregit al damunt.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2642 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.