Ous al plat, amb xixorrites
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams, de xixorrites,( 50 grams, per cassoleta)
- Vuit ous
- Sal
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Tomàquet fregit
4 racions
Utensilis
Quatre cassoletes de terrissa, individuals
Elaboració
En una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, fregim les xixorrites, ( només una mica).
Seguidament, afegim un toc de tomàquet fregit, i una mica de ví blanc, i tot seguit, ho repartirem en les cassoletes. A continuació, esclatem dos ous en cada cassoleta, posem un polsim de sal damunt de cada ou, i ho enfornem a 180º, fins que els ous, són cuits.
Tot seguit, ja ho podrem servir a taula, amb un plat a sota, per no cremar-nos, i !! bon profit!!.
40min
Notes
Les xixorrites, ja vaig explicar el que són, a la meva recepta " macarrons amb xixorrites ", que està en el meu blog.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
859 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.