Bacallà amb samfaina
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 lloms de bacallà remullat i desalat (morro)
- 1 ceba
- 1 alberginia
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 4 tomàquets madurs
- 1 fulla de llorer
- Farina, oli i sal
4 racions
Elaboració
Assecar el bacallà, passeu-lo per farina i fregiu-lo en una paella amb oli. Reserveu-lo.
Peleu l'alberginia, talleu-la a daus petits, poseu-los amb sal i poseu-los dins d'una colador durant uns 30 minuts perqué tregui l'aigua amarga que tenen.
Picar la ceba. Talleu els pebrots primer a tires i després a daus petits.
Ratlleu els tomàquets.
En una cassola i amb el mateix oli de fregir el bacallà, fregiu primer la ceba, 5 minuts després, afegiu-hi els pebrots, deixeu-los coure uns minuts i poseu-hi l'alberginia, després els tomàquets i la fulla de llorer. Afegiu-hi una mica d'aigua si calgues i deixeu-ho coure uns 25 minuts.
Quan ja està tot cuit, incorporeu-hi el bacallà, doneu-hi uns minuts de cocció, perqué tots els sabors es barreixin.
Servir calent.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2252 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.