Bacallà amb samfaina

Ingredients

  • 4 lloms de bacallà remullat i desalat (morro)
  • 1 ceba
  • 1 alberginia
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 fulla de llorer
  • Farina, oli i sal

4 racions

Elaboració

Assecar el bacallà, passeu-lo per farina i fregiu-lo en una paella amb oli. Reserveu-lo.
Peleu l'alberginia, talleu-la a daus petits, poseu-los amb sal i poseu-los dins d'una colador durant uns 30 minuts perqué tregui l'aigua amarga que tenen.
Picar la ceba. Talleu els pebrots primer a tires i després a daus petits.
Ratlleu els tomàquets.
En una cassola i amb el mateix oli de fregir el bacallà, fregiu primer la ceba, 5 minuts després, afegiu-hi els pebrots, deixeu-los coure uns minuts i poseu-hi l'alberginia, després els tomàquets i la fulla de llorer. Afegiu-hi una mica d'aigua si calgues i deixeu-ho coure uns 25 minuts.
Quan ja està tot cuit, incorporeu-hi el bacallà, doneu-hi uns minuts de cocció, perqué tots els sabors es barreixin.
Servir calent.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2252 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: