Crema de pastanagues
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de pastanagues
- 300 g de patates
- 1 ceba
- 1 pastilla de caldo
- 750 ml d'aigua
- 250 ml de llet
- 3 cullerades d'oli
- 1 branqueta de farigola
4 racions
Elaboració
Raspeu i renteu les pastanagues. Peleu la ceba i les patates.
Piqueu aquestes tres verdures. En una olla no masa gran, poseu-hi l'oli i, ofegueu les verdures durant uns 5 minuts, sense deixar de remenar.
Afegir-hi l'aigua amb la pastilla i la farigola deixeu-ho bullir uns 20 minuts.
Treure la farigola i passar totes les verdures per la batedora, abocar-hi la llet i deixar que arrenqui el bull altre vegada. Mirar de sal.
Si la volem pendre tebia , al afegir-li la llet, no la tornarem a fer bullir.
30min
Notes
Poseu-hi la farigola, doncs sense no te el mateix gust
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1738 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.