Gambes amb beixamel
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de gambes grosses
- 50 g de mantega
- 50 g de farina
- 250 ml de llet
- 2 ous
- Farina, pa ratllat
- Sal i oli
4 racions
Elaboració
Prepareu la salsa beixamel.
Peleu les gambes, deixant la cueta, poseu-hi sal i passeu-les per la beixamel calenta.
Deixeu-les refredar damunt d'una safata untada amb oli.
Passeu-les per farina, ou batut i pa ratllat.
Fregiu-les amb oli i ja les podeu servir.
30min
Notes
Podeu donar-li una escaldada de 2 minuts a les gambes abans de passar-les per la beixamel.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1190 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.