Pastís de carbasso- 2
Categoria:
Sopes i cremes
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 carbassons
- 100 g de formatge ratllat emmenatl
- 2 cebes
- 2 pastanagues
- 3 ous
- Julivert, sal, oli i pebre
- 1/2 litre de llet
- 60 g de farina
- 40 g de maizena
- 100 g de mantega
- Nou moscada
8 racions
Elaboració
Talleu les cebes petites i ratlleu les pastanagues. Tot seguit, ho fregiu amb oli en una paella. Els carbassons els talleu a rodanxes no gaire primes i, quam la ceba s'hagi enrossit una mica tireu-hi els carbassons i deixeu-ho que tot plegat cogui uns 15 minuts.
Seoareu unes quantes rodanxes de carbassó i les poseu a la base del motlle per guarnir el pastís, de manera que quan el desenmotlleu en quedin les rodanxes a sobre en forma de corona.
Mentres, tritureu conjuntament la resta de carbassons, la ceba, les pastanagues, el formatge, els ous, el julivert picat i un pols de pebre.
Feu una salsa beixamel espessa i la barregeu amb la mescla anterior; amb la pasta que obtingueu, ompliu el motlle, preferenment en forma de corona.
Finalment, poseu el motlle al bany maría al forn durant 45 minuts.
Desmotlleu-lo quan estigui una mica fred.
Aquest plat es menja calent i es pot decorar amb tomàquet i pastanaga ratllada
1h 15min
Notes
Al banya María acostuma a ser de 160 a 170ºC, i l'agua no te que bullir, per aixó les coccions son més llargues
Etiquetes: Pastís carbassó Pastis de carbasso-2 Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2478 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.