Mongetes verdes saltades amb cansalada
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de mongetes verdes planes (congelades)
- Aigua
- Sal
- Mitja llimona
- Un manat d'alls tendres
- Mitja ceba picolada
- Tomàquet fregit
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Quatre tires, de cansalada de panxeta,(tallades fines)
4 racions
Elaboració
En una cassola amb aigua, sal, i la mitja llimona, posem a coure les mongetes verdes, trossejades. Quan són cuites al " dente ", les deixem en la mateixa aigua, fins el moment de fer-les. A part, en una cassola de terrissa amb unes gotes d'oli d'oliva, fregim la cansalada, tallada a trossos menuts. Quan és mig fregida, afegim la ceba i els alls tendres picolats. Seguidament, afegim tres cullerots de tomàquet fregit, i un raig de ví blanc.
A continuació, afegim les mongetes esorregudes, donem unes quantes voltes, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja les tindrem llestes, per treure a taula, en la mateixa cassola.
40min
Notes
Al bullir qualsevol tipus de verdura, jo afegeixo mitja llimona, perquè ajuda a mantenir el color verd de les verdures. També hi ha que hi posa una branca de julivert.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5310 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.