Conill guisat amb prunes
Ingredients
- 1 conill
- 100 g de sucre roig
- 12 prunes sense pinyol
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 4 cullerades de mel
- 100 g de porto
- 1 cullerada de mostassa
- 100 ml de brou
- Farina
- 2 claus, pebre, sal i oli
4 racions
Elaboració
Salpebrar el conill trossejat i passar-lo per la farina. Enrossir-lo en una cassola amb oli calent i reservar-lo.
En la mateixa cassola, posar la ceba picada i la pastanaga pelada i tallada grossa i deixar que es cogui durant 5 minuts.
Afegir-hi els claus, el sucre roig, la mostassa, la mel, el porto i el brou i deixar-ho coure durant 5 minuts mes.
Incorporar-hi el conill i les prunes i que es cogui durant 25 minuts tapat quasi completament.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1360 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.