Conill guisat amb prunes

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 conill
  • 100 g de sucre roig
  • 12 prunes sense pinyol
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 4 cullerades de mel
  • 100 g de porto
  • 1 cullerada de mostassa
  • 100 ml de brou
  • Farina
  • 2 claus, pebre, sal i oli

4 racions

Elaboració

Salpebrar el conill trossejat i passar-lo per la farina. Enrossir-lo en una cassola amb oli calent i reservar-lo.
En la mateixa cassola, posar la ceba picada i la pastanaga pelada i tallada grossa i deixar que es cogui durant 5 minuts.
Afegir-hi els claus, el sucre roig, la mostassa, la mel, el porto i el brou i deixar-ho coure durant 5 minuts mes.
Incorporar-hi el conill i les prunes i que es cogui durant 25 minuts tapat quasi completament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1360 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Oriol Montull Fruitós diu:
un pèl massa dolç?

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: