Arros de marisc i ceps
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grms. d'arros
- 200 grms d'anelles de calamar
- 12 llagostins pelats
- 300 grms. de cloisses
- 250 grms de ceps
- 1 menat d'alls tendres
- 1 pebrot verd italia
- 4 cullerades de salsa de tomaquet
- 1 litre de brou de peix
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Sofregirem, els alls i pebrot ben picats,i posem els ceps tallats a lamines.
Afegim les anelles de calamar, la salsa de tomaquet, i donem unes voltes, i posem l'arros, deixem sofregir una mica i afegim el brou a punt d'ebullicio.
Deixarem 10 minuts a foc viu, i posem les cloisses i les cues de llagostins, deixem 7 minuts mes.
Apaguem el foc i el tapem amb un drap de cuina, deixan reposar de 3 a 4 minuts.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1406 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.