Pizza amb pasta de full
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full rectangular
- 1 ceba
- 4 tomàquets madurs
- 100 g de bacó tallat a trossets
- 2 salsitxes de franfurt
- Olives negres
- Oli i sal
- Orenga
- Formatge ratllat emmental
4 racions
Elaboració
Estireu una mica la pasta de full. Feu-li un marc d'un cm tot al voltant amb la punta d'un ganivet.
En un cassó amb una mica d'oli, feu un sofregit amb la ceba picada fina, quan estigui tova, poseu-hi el bacó.
Deixeu-ho coure una estona més. Afegiu-hi el tomàquet ratllat, deixeu-ho coure fins que perdi l'aigua del tomàquet. Poseu-hi una mica d'orenga i remeneu-ho tot.
Aboqueu-ho damunt de la pasta de full, que no arribi al marc, ja que aquest al no tenir pes, pujarà més.
Poseu-hi les rodanxes de salsitxes per damunt de tot, ben escampades.
Escampeu-hi el formatge ratllat i per últim les olives.
Poseu-ho al forn a 200ºC durant 20 minuts, passats aquest gratineu-la per que es quedi daurada per damunt.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3540 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.